Licht en Energie Heling


Een licht en energie Heling vindt plaats op afstand en kent geen vaste vorm of structuur. Er wordt door ons vanuit de energie met jou verbinding gemaakt en vanuit die verbinding stemmen wij af. Samen kijken we vanuit onze verbinding waar er eventuele stagnaties zijn of waar juist eventuele openingen zijn in jouw energetische systeem waar waardoor je stagnatie ervaart. Een heling biedt jou de mogelijkheid om vanuit jouw energetische zijn aan te geven waar je behoefte aan hebt in jouw energetische verbinding. We richten ons in die heling met name op jouw verbinding waar we op verschillende niveaus kijken naar de intensiteit van jouw verbinding, de openheid en geslotenheid en de potentie om jouw energetische verbinding te verbreden.

 

Een heling op afstand kent een aantal dimensies van heling. Een dimensie zien wij als een laag waarop je straks voelbaar merkt dat er gewerkt is. De meest voorkomende dimensies zijn die van je energetische zijn in jouw lichaam, je energetische zijn buiten jouw lichaam en jouw energetische zijn vanwaar jouw energie vandaan komt. Om dit voor jou zo tastbaar mogelijk te maken beschrijven we na iedere heling wat we precies gedaan hebben. Waar we aan gewerkt hebben en wat voor een effect dit zou moeten hebben op de korte en langere termijn. Je krijgt van ons hierbij tevens een kleurencombinatie beschreven. Tijdens een heling uiten zich emoties van een verbinding in verschillende kleurtinten waarbij iedere kleur inzicht geeft in jouw energetische zijn in de basis en van het moment van de heling. Deze kleurencombinatie en de eventuele gewenste kleurencombinatie kunnen jou de komende periode helpen om aan de heling en veranderende verbinding te blijven werken. 

 

Wat een heling met jou kan doen is per aanvrager verschillend. Belangrijk is dat je na een heling een tijd lang bewust naar je lichaam en je gevoel en ingevingen luistert. Hierbij help je jezelf het meest optimale als je een vertrouwd persoon in jouw omgeving verteld wat je hebt ervaren zodat je veranderingen met elkaar kunt bespreken. Een heling heeft namelijk niet alleen effect op jouzelf maar ook op jouw omgeving. Niet in eerste instantie over hoe jij je voelt maar ook over keuzes die je in die periode misschien wel anders maakt dan je normaal zou doen. Het is dan fijn om je omgeving verteld te hebben waar je voor jezelf mee bezig bent.


Voor een heling op afstand vragen we jou om de volgende zaken:

 

- een foto waar jij duidelijk op te zien bent

- eventuele vragen (hoeft niet)

- een aantal data met tijdstippen waarop de heling zou kunnen plaatsvinden

- dat je gedurende de heling bewust rust neemt, een heling duurt één tot anderhalf uur

 

Na jouw aanvraag via het contactformulier maken wij een afspraak voor een dag en tijdstip.