Luisterkind afstemming


Luisterkind is een methode die je mogelijkheden biedt om met jouzelf in contact te komen. De methode is er op gericht om met je onderbewuste, ofwel met je energie, in gesprek te gaan. Ik kan je hierbij helpen. Je kan jezelf via ons vragen stellen over verschillende onderwerpen waarover je bij jezelf of voor de ander vragen hebt. Lees hieronder eens rustig hoe dit in zijn werk gaat en wat je van een afstemming mag verwachten. 


De Luisterkind Methode.

Alles wat leeft en heeft geleefd is energie. Soms is die energie voelbaar en soms minder. Denk maar eens aan die keren dat je iemand voelt wanneer die dichtbij jou in de buurt stond. Of misschien wel dat je aan iemand dacht en dat je die persoon iets later onverwachts tegenkwam of aan de telefoon had. Dat is de wisselwerking van jouw energie en die van de ander. In een afstemming praat ik vanuit mijn energie met die van jou. 

  

Je kan jouw energie ook wel je 'onderbewuste zelf' noemen. Dat deel wat jij nog niet bewust signaleert maar wel van jou is. Je onderbewuste voorziet je zo nu en dan wel eens van ingevingen en inzichten die 'uit het niets' lijken te komen.

 

In de energie is er een andere manier van communiceren dan in ons dagelijkse leven. In de energie is er geen tijdsbesef en kent geen fysieke afstand.

 

  

Via Luisterkind Methode maak ik contact met jouw energie of met de energie voor wie jij de afstemming aanvraagt. Omdat we dan in verbinding staan, maken we ook samen jouw afstemming.

 

Onderstaand een voorbeeld over een vraag die ik regelmatig ontvang om op af te stemmen. 

Wat kan ik met Luisterkind?

Je kan in de energie heel veel vragen stellen, steun ontvangen en hulp vragen. Luisterkind is er voor iedereen, energie maakt geen onderscheid in man en vrouw, volwassene of kind. In de energie bestaat er geen leeftijd. Slechts het zijn zelf en de liefdevolle manier om elkaar echt te zien.

 

Een Luisterkind afstemming geeft inzichten en biedt steun in de vorm van het beantwoorden van vragen. Deze vragen kunnen gaan bijvoorbeeld gaan over (onverklaarbaar) gedrag, inzichten in keuzes maken,  onderliggende emoties die je niet kunt verklaren, vragen over onderwerpen in je leven waar je maar moeilijk vat of inzicht op krijgt, enzovoort.

 

Luisterkind is een mooie weg om jezelf te vertellen wat je zelf graag zou willen weten maar tot nog toe niet altijd hebt kunnen horen. 

 

De energie is hierin alleen liefdevol naar jou toe. De energie kent geen goed of fout maar slecht een liefdevolle blik om jou verder te helpen in je leven. Soms kritisch maar met de juiste intentie zodat jij of de ander een stapje kan maken.

 

 

 

 

Onze werkwijze en de kosten.

Als je een afstemming hebt aangevraagd, krijg je binnen twee dagen een bevestiging vanuit mij dat ik je aanvraag ontvangen heb. Mochten de vragen die je hebt gesteld voor mij niet helder zijn, dan vraag ik in mijn bevestiging hier eerst op door.

 

Als de vragen helder zijn  dan stem ik op afstand in de energie af op jou of de persoon waarvoor je de afstemming hebt aangevraagd. Aanvragen voor een afstemming voor kinderen vanaf twaalf jaar moeten naast de toestemming van de ouders/ verzorgers, ook voorzien zijn van toestemming van het kind zelf. 

 

Ik stem op afstand op jou of de persoon waarvoor je een afstemming hebt aangevraagd af. Door het afstemmen op afstand zijn er geen reiskosten en is het niet nodig om een afspraak in je agenda te maken.

 

Na je aanvraag en betaling ontvang je de afstemming binnen veertien dagen.

 

Heb je vooraf nog vragen en/ of opmerkingen, neem dan gerust via het contactformulier contact met ons op. 

 

 

 

Ik zou graag een afstemming willen.

Heb je nog vragen en, of zou je graag een afstemming willen aanvragen?

 

Vul dan het contactformulier in en ontvang van ons binnen twee dagen je ontvangst-bevestiging. Vanaf daar pakken we het samen op.

 

Goede groet,

Joep & Janine


 

 

 

 

 

 

In mijn afstemmingen werk ik volgens richtlijnen van Luisterkind van Diana van Beaumont.
In de energie zijn vele vragen te stellen en vele inzichten te krijgen. Een vraag die ik veel ontvang is hoe je dichtbij jezelf kan zijn. De veilige basis van je eigen zijn van waaruit jij je eigen leven mag leven. Zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf hoeft te toetsen aan je omgeving. Jezelf zijn vanuit een basis van eigen liefde en respect. 

 

Vanuit de energie zijn er veel inzichten te krijgen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Ik kan je deze inzichten middels het praten met jouw energie geven. De inzichten die je krijgt zijn ondersteunend aan jou en je kan hiermee verder zelf aan de slag. Voel geen druk dat je na de afstemming die ik op jou verricht alles moet oppakken. Energie is belangeloos in wat je met je inzichten doet en geeft geen waardeoordeel over of je er wel of niets mee doet. Soms zijn de gegeven inzichten wenselijk om eerst een tijd in jou te rijpen om vervolgens het bekende 'kwartje' te laten vallen. Energie kent geen tijdsdruk zoals wij deze in onze dagelijkse maatschappij kennen. Voel wat voor jou het juiste moment is om met een inzicht aan de slag te gaan. Alle groei die je meemaakt is een stap naar jezelf en geen enkele weg hierin is hetzelfde. Dat kan het van de ene kant lastig maken maar van de andere kant uniek. Je bent hierin niet alleen want ieder mens maakt in zijn leven een proces van innerlijke groei door. Het is alleen aan jouzelf om hierin je eigen weg te vinden en je hierin op momenten te laten ondersteunen wanneer je hier behoefte aan hebt.

 

Als laatste wil ik je graag zeggen dat het niet uitmaakt wat je doet met je inzichten als je er zelf maar voor kiest en die keuze niet laat afhangen van wat anderen vinden. Leef samen met elkaar maar heb hierin ook je eigen vrijheid om te ontdekken en te zijn wie je bent. Ik wens je hier heel veel goede momenten in en ik help je graag in het doelgericht naar jezelf te laten luisteren.